Blogger Layouts

Saturday, 7 May 2011

Ceritera Cinta Baksis???? Panassssss

Hello Assalamualaikum....apa khbar anda semua? Hah...Lensa datang lagi...bwak cerita sensasi...ingt x Lensa jnji nak sharing is caring gossip PPD tue? hah....Lensa dinasihatkan oleh pemegang cop mohor diraja supaya jangan lah hebohkan pasal gossip tu...alaa menyammpahh betul lah Lensa...xper2...Lensa ni kalau xbuat kerja even x dapat payment x per yang penting...berita sensasi kene diberitahu..baru tenang tidur Lensa nanti....x gitu hahaha...waah dah mcm BeautifulNara dah Lensa lah...lantak lantak lantak......
okay kali nie Lensa nak bgtau kat korang...haiiiih itulah kiter nie xtau hati manusia mase dekat Baksis dulu...Bju jer sama hijau....hati lain2....Lensa dapat tangkap mereka berdua2...uda dan dara...yang panassss nyer tue lagi...uda dan uda tpun ader...WAHHHH???? betul ker? Jom kita tengok...malas Lensa nak pot pet pot pet lagi......




~ membuka tirai ceritera cinta baksis ni,,abey syazwan kiter...wahhh muka masing2 mcm baru lepas berkahwin pulak yerk..amboi2 ezreen suka kau dapt dating ngn syazwan yerk..org sumer tengah layan adik2 kat Kg Raja Bashah..kau mengorat syazwan yerkkk.ahakkzzz~




~ hah inilah dia...smbil menyelam minum air org ckap...klu ditengok dgn teliti..Hajar senyum jer..ait Saifuldin pun berbalas senyuman ker?AIIITTT....org ckap bila hati berbunga riang nie...maksudnyerr......mmm malaslah Lensa nak bgtau...action is louder than speak...waah kau..Lensa speaking London gitu..~




~ hamboi ikhsan.....PM ckap pergi sana kiter nak smpaikan sumbangan, bukan nak cari pasangn..hahahaha..untung lah adik tue dapat abg ikhsan yerk dik....tengoklah tue..yg si adiknyer muke cumell..yg si abg nyer buat muke cumel...hahaha...boleyh aja..percintaan x kenal umur..waahh Lensa...terlebey sudahhh~



~ klu Ptra William dgn Kate widdleton..ini pulak afiq dan azmah..eyh betul ker? haih Lensa..mungkin mereka ader perkara nak dibincangkan kowt tyme tue..cube tgk..heih Lensa dpt gmbar nie dri sumber yang sohih tau..hah Lensa x mau jawab..anda ada jawapannyer..x gitu afiq??? hmm Lensa terbau nasi minyak lah..hehehe~



~ hah kan dah padan muka..syazwan dh kene marah dgn bini pertama kowt? kantoi...fatin marah kat syawan " hang dok pk cheq x nampak apa yang hang dok gatai dgn ezreen,,sampai hati hang buat cheq lagu ni..apa cheq x cukup vogue ka".....adoiii Lensa klu masuk pertandingan buat dialog gambar mesti confirm menang.....hahahaha ~



~ OKAY FINE! ini Lensa suka...bahagia dah..ada anak dah...dengaq2...depa nie dri tempat sama..Parit Buntaq...wahhhhh senang lah lagu tue...raya xyah dok gado2...lari jer dah smpai..kan...aminn..waahhhh Lensa  suka na depa ni.... ~



~ kata org, gurau-gurauan tue nnti akan berputik kasih...waah Lensa ni berpuitis pulak...manja betul mereka...main belon pulak....hamboii...Lina..kau semua nak sebat kan....xperlah Lina..yg penting nnti kalu jadi lar...mesti wedding kau penuh dgn belon...* Kay tersenyum2 malu...xper pahammm... ~


~ OPOCOTTTT TOKOJOTTT DEN........hah ni lah kot sensasiii panass tue....hahahahahahaha..hamboi..berhujan berpanas...kita tetap sama-sama....wahh...mcm kelapa tua dibelah dua...hahahahahah *kucai jgn marah...main2 jor...but so sweeeeettttttttt... ~

hah..itulah yang Lensa sempat rakamkan....ader yang betul2 menyelami Ceritera Cinta Baksis tue...ader yang teman tapi mesra...xper lah yang penting...biar happening...jangan peningg okay...Lensa sekadar nak bergurau ajer tau...jangan ader yang marah...nnti muka berkedut....hah x kawin2 pulak nnti...sebut pasal kahwin...Lensa nak ucapkan tahniah kepada Ustaz Sani kerana bakal mendrikan rumah tangga..Tahniah Ustaz...moga berbahagia....
Okayy...Lensa nak pergi swimming...lame dah x swimming...swimming swimming swimming...jangn dreaming..eyh ape ni...okay...INGAT...KURANGKAN AKSI.TINGKATKAN POTENSI...KERK KERK KERK...chowwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwww


5 comments:

sukma atiqah said...

waahh.. kuat pulak bau nasi minyak nye nih!

Anonymous said...

kreatif...!!
menggamit kenangan manis di baksis 1
thanks :)

asma said...

so sweet !!!

Lily_InsaniahCorner said...

SAYA ADA GAMBAR PANAZZ...
TTP BUKAN UTK TATAPAN UMUM
BIARLAH RAHSIA(CT NURHALIZA KATA...)

Lily_InsaniahCorner said...

SAYA ADA GMBAR BAKSIS YANG PANAZZ...
TTP BUKAN UTK TATAPAN UMUM
BAK KATA CT,"BIARLAH RAHSIA..."