Blogger Layouts

Thursday, 5 May 2011

Bahayanya kalau smbil makan/minum org snap gmbar....

ohoiiiiiiiii Assalamualaikum smua...hah Lensa datang lagi...bawak pembongkaran sensai..haha jgn main dengan Lensa...semua benda2 hot Lensa dapat hidu dulu...sebab tue lah masuk segmen..YANG ANDA TAK TAHU..
orang kata...klau makan/minum jangan bercakap, nnti tersedak pulak nnti...hah Lensa kata...masa makan/minum jangan di SNAP gambar orang...takut nnti mcm nie rhupa mereka...




~ yang si Faiz depan nie cover2 ker sebab tahu org nak snap pic..cube tengok yg blakang tue???? ~



~ Lensa tau, penat tpi xkan smpai xbersila haziq oii,.slamt makn nampak sopan sket ~
~ memang ada pertandingan Tea O tarik lepas event tu azizul oii...Lensa simbah dgn air tue kang ~



~ sebab tau org nk snap pic dyer...minum cover gtu..ashraf oii kantoi dah tadi gmbar awokkk ~



~ klu nk tau,bju melayu hjau tue rembat mee hoon malam tue 3 pinggan..."awok lapo" dier kata lah~
~ azwan tetap sopan makan...ntah2 dekat rumah dier dgn kucai makan...hah! mals Lensa nak ckap~



~ Lensa pelik, si ashraf makn malam tue penuh dh aksi yang kontroversi..buktinya..TUE......~
~sape lah yg duduk bersimpuh tue yerk..ayu jer...haih...untung sape dpat kwin dg dier..opss Lensa terlebey sudah ~

~ Lensa rasa syazwan adalah juara slot Bahayanya kalau smbil makan/minum org snap gmbar,,korang rasa? ?? ~

Haihhh mcm2 gelagat mereka nie eyk...almaklum lah hati happy event malam tue sgt meriah dgn kdtangan adik2....dengar2 sambutan diluar jangkaan..memang ada hikmah x buat dekat sekolah...hah nnti Lensa ada gosip yang nak diberitahu pasal PPD sana..haih..lensa bab2 gossip nie suka...i likeeeeeeeeeee...
padan lah muka PPD..lensa dah bgtau...kurangkan aksi,tingkatkan potensi...kerk kerk kerk

2 comments:

fatinalhadad said...

ok ,sumpah kelakar . sakit perut gelak guling guling . btw yang duduk bersimpuh tu ,, nak kenal boleyyy ?? :p

SCS family members FSCC 10/11 said...

fatinalhadad> Lensa rasa kamu dah kenalkan