Blogger Layouts

Monday, 14 March 2011

" Memang "!!

Bismillah..
dengan Nama Allah yang Maha Penyayang lagi Maha Pengasih.


Mesti ada yang terfikir,, siapalah penulis blog ni.. Hehehe.. Silakan teka ye.. Yang pasti "saya" adalah one of participant Baktisiswa 2011.. =) 
Statement 'MEMANG' ,macam dah sebati kat wall Baktisiswa 2011.. Wall dipenuhi dengan cadangan agar Baktisiswa 2 diadakan.. InsyaAllah,, Baktisiswa akan dilakukan LAGI pada masa yang akan ditentukan Head yang sedang sibuk dengan ABP.. Tetapi semuanya terpulang kepada Allah yang Maha Menentukan segalanya.. Andai Dia mengizinkan,, pasti kaki 78 orang peserta Baksis 2011 akan kembali menyentuh tanah Kg Bagan Tiang, Perak.. Harapannya,, tika waktu itu datang,, kita semua akan dapat menziarahi Kg Raja Bashah sekali lagi.. Dan mungkin kali ini kita boleh pergi lebih lama.. Kita punya tugas sebagai seorang yang punya ilmu, dan agama untuk diberikan kepada adik-adik di sana.. InsyaAllah..  
Tak lupa juga,,sebagai peringatan,, jangan lupa pada parents angkat kat sana.. Sesekali call,, paling ak pun mesej,, just untuk buat mereka tahu yang kita ingat kat mereka semua. =)

                                                        setiap post akan ada pic baksis =)

5 comments:

atiey_ika said...

i like stiap entry ade gmbr Baksis!
agar kenangan yang mengikat kita ini terus subur..
=)

Nur Areefah said...

memang! >.<

amirasoy said...

memang3!!

Insaniah_Corner said...

Saya MEMANG tahu admin/writer blog ni

BAKTISISWA said...

insaniah_corner : =) rahsia k